SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

10 Октомври 06, 22:17 / Автор: CELERATOR
Мобилтел „на живо” с Vodafone live НАЙ-НОВАТА УСЛУГА НА МТЕЛ !!!
10.10.2006 - Мобилтел „на живо” с Vodafone live!

Чрез уникалната услуга клиентите на компанията получават достъп едновременно до мобилна телевизия, музика, новини и др.

На 16 октомври, благодарение на Мобилтел, България ще стане свидетел на уникално събитие в историята на мобилните комуникации – старта на Vodafone live! Така само след броени дни чрез мобилния си телефон клиентите на Мобилтел ще влязат в един напълно нов свят на информация и забавления, наречен infotainment.

Vodafone live! е най-популярната мултимедийна услуга в света. Тя представлява огромен Интернет портал, посещаван от близо 45 милиона потребители и достъпен в 26 страни. На него всички клиенти на Мобилтел - млади и възрастни, ученици и бизнесмени, геймъри и телемани могат да се наслаждават на любимата си телевизия в реално време, да изтеглят видеоклипове, да слушат музика, да играят игри, да се информират за последните новини, да чатят или да намират лесно най-близкото заведение.

Най-популярната услуга във Vodafone live!, разбира се е мобилната телевизия. Просто в портала, избирате ”TV и Видео” от менюто и веднага получавате достъп до най-различни предавания, филми, скечове и други видеа, които се предлагат изключително за мобилни устройства. Докато сте в задръстване, докато чакате метрото, докато пътувате в асансьора - гледайте специално подбраните видеозаписи на музикални клипове, откъси от спортни събития или просто забавни телевизионни моменти, които си заслужава да видите отново.

Vodafone live! мобилната телевизия ви предлага уникалната възможност да гледате мачовете от шампионската лига. Заедно с това можете да се насладите на изваяните манекенки от Fashion TV, екстремните спортове по ChilliTV, 24 часа CNN, Cartoon network, МТV, ЕUROSPORT и др.

Vodafone live! предлага и това, заради което е била измислена телевизията – новини. Но вместо да се съобразявате с часа на централните емисии, където и да се намирате, вие можете да гледате на живо предпочитаните от вас новини: Нова, БТВ или Канал 1. Директно или записани в телефона ви – изборът е ваш. Новините, в секундата, в която са се случили, се появяват на вашия телефон от Reuters, France Press и BGNes, във формат текст плюс снимка, благодарение на Vodafone live!

Новините не са новини, ако в тях няма и спорт. С Vodafone live! Вие веднага научавате дали Веско Топалов побеждава Крамник, дали Стоичков ще има проблеми със селекцията на играчите срещу Люксембург и други. Най-интересните футболни първенства, кръговете от Формула 1, тенис-турнира в Уимбълдън и още много спортни събития ще бъдат само на един бутон разстояние от вас.

Vodafone live! дава директен достъп до над 600 000 песни, доставени от най-големите музикални къщи в света, гарантиращи отлично качество. И като допълнение към всичко това, когато купувате съдържание, вие не плащате трафика докато го намерите и изтеглите. Освен музика, можете да се сдобиете с рингтонове и музикални ефекти, игри, софтуер и картинки.

Vodafone live! предлага и чат: запознанства, флирт, коментари и нови приятели. Има и блог или по-точно М-Лог – ваша лична страница, която правите сами и пишете вътре каквото пожелаете. Има и още - Навигатор, за да се движим свободно в кино афиша на България, в клубния живот, културния и театралния афиш. Можете да откриете най-близкият банкомат или аптека с М-Тел Компас, и, разбира се, най-удобните за вас М-Тел магазини.

С live! Мобилтел прави супер достъпни цените на информационните си услуги. За по-активните си клиенти Мобилтел ще предлага Vodafone live! пакет, който включва безплатно сърфиране в портала, 3 телевизионни канала, 3 чат канала, новини, информация за времето, хороскопи и спорт. Всичко това на цена от 3.90 лв. с ДДС. Тези, които не желаят да закупуват пакет, могат да ползват всяка услуга поотделно, като при изтеглено съдържание, сърфирането за откриването й е безплатно. За разлика от аналогична услуга, която вече е на пазара, при Vodafone Live! Мобилтел няма да изисква от клиентите си да заплащат допълнителни месечни такси.

Мобилтел ви дава възможност да се наслаждавате на Vodafone Live! през всеки съвременен GSM апарат, за разлика от подобни предложения на пазара. В допълнение към това, за истинските фенове на Vodafone live! компанията предлага ексклузивни телефони, софтуерът на които e специално разработен за по-удобно ползване на тези услуги. Тези устройства разполагат и със специален бутон за бърз достъп до Интернет портала Vodafone Live! Първоначално Мобилтел ще предложи Sony Ericsson – V630i, Nokia 6070, Samsung x680 и Sagem My 800v. Така от адаптираните за Vodafone live! телефони у нас ще бъдат достъпни устройства от всички ценови класове – нисък, среден и висок. Цените им ще бъдат дори по-ниски от тези на техните неадаптирани за live! аналози.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1685