SeX и още нещо...

 

 
Рейтинг: 3.00
(164)
New Site
Новини
GSM Новини АРХИВ
Symbian Software
Software-Новини
GSM-Review
ФИТНЕС !!!
За ВИШИСТИ
Снимки
SMS-Globul,Vivatel,Mtel
Картички
Видео ONLINE
Оптимизирай WINDOWS
Музика
TEX.ПАНАИР 2006
Резултатите от Световното
ЧУДЕСАТА НА СВЕТА
Links
Music Idol
Всичко за пениса
Преобразени известни личности
Връзки-Банки
Татуси
Вицове
КИНО-Премиери
SMS-шаблони
Услуги
ТЕСТОВЕ
Връзки
On-line RADIO
ТВ-програма
On-line GAMES
Помощна
Зодиак
Афтографи от звезди
Fun online clips
Winamp SKINS
Wallpapers
изпрати Картичка
Фенове на сайта
Как да получите 1000 посетители на ден?
Форум
Анкети
-=Downloads=-


Мобилни телефони за мен CELERATOR България pics Реклама

Новини / Hi-tech

25 Септември 06, 19:42 / Автор: CELERATOR
Nokia Open Studio 2006 в аванс
Както вече писахме миналата седмица, утре се очаква Nokia дапредстави нови модели от N серията си по време на Open Studio 2006 в Ню Йорк, Манила, Кейптаун и Хангджоу. В мрежата се появиха слухове, че показаните телефони ще бъдат три - Nokia N81, Nokia N75 и Nokia N95. Предполага се, че и трите модела ще работят със Symbian v9.1 и платформата S60 3rd Edition.
Ако спекулациите се окажат верни, N81 ще бъде с 10 GB харддиск, 3,5 мм аудиожак, ще поддържа EDGE, UMTS, WLAN и ще има 3,2 MP камера. Може да очакваме и добавянето на Bluetooth с аудиопрофил A2DP и 3D говорители.
Nokia N75 ще бъде най-новият сгъваем телефон от серията и първият тънък сгъваем телефон от Nokia изобщо. Той ще има 2 MP камера, QVGA екран с диагонал 2,4 инча, ще поддържа EDGE и UTMS.
Най-много шум се очаква обаче около модела N95, който слуховете по-рано обявяваха като N83. Неофициалната информация твърди, че той ще бъде първият телефон на Nokia, поддържащ високоскоростната технология HSDPA, и първият с вграден GPS приемник и 5 MP камера с оптика на Carl Zeiss, 20х цифрово увеличение и механичен затвор. Тук са още WLAN, 3D говорители, miniUSB порт, 3.5 мм аудиожак, специални бутони за управление на музикалния плеър, microSD слот, QVGA екран с диагонал 2,6 инча, 160MB вградена памет, Bluetooth 2.0 с EDR, uPnP, инфрачервен порт, UMTS, GPRS и EDGE. Има вероятност N95 да работи със Symbian v9.2, тъй като това е единствената версия на операционната система, която поддържа HSDPA. Устройството ще има и оригинална конструкция на двустранен слайдер.

Отново напомняме, че информацията не е официално потвърдена от Nokia. И въпреки че телефоните не са представени все още, в Интернет вече се продава калъф за Nokia N95. По-нетърпеливите ще могат да наблюдават събитието по Интернет от този адрес: www.nokia.com/press/openstudio2006

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1265